The One With La Vie en (Dusty) Rose

Locatie: https://www.facebook.com/T-Of-212367998956792/

Fotograaf: http://www.studionunu.com/

Bloemen: Hof Ter KlaverenCharlotte + Kenneth - Hier zijn we weer, ons hoogseizoen zit erop en dus wordt het hoog tijd om onze blog up-to-date te brengen van het afgelopen jaar. We zullen alles in chronologische volgorde doorlopen en beginnen doen we met het huwelijk van Charlotte en Kenneth. Na een rondvraag vorige week gaf het merendeel van jullie te weten dat jullie vooral foto's willen zien. We gaan er dus niet te veel woorden aan vuil maken en jullie vooral de belangrijkste details meegeven.


Charlotte en Kenneth trouwden dit voorjaar op een grauwe grijze zaterdag. We hadden allen stiekem gehoopt dat het lenteweer intussen al de kop zou opsteken, maar niets was minder waar. Aan #teampitoe de taak om de gezelligheid te optimaliseren. In de verkennende gesprekken gaven C+K aan dat ze vooral rond de thema kleur dusty rose wilden werken en dit in een bohemien kader. Met de cateraar hadden ze al afgesproken om een Italiaans buffet te serveren aan hun gasten en wij kozen er voor om deze lijn door te trekken.


De aankleding van de ceremonie hielden we heel naturel en fris, met zachte beige accenten in de tapijten en kussentjes. Op deze manier kregen de bloemen en planten extra aandacht. Kleine ledlichtjes aan het plafond van de tent zorgden voor extra gezelligheid. Bij de aanvang van de ceremonie kregen alle gasten een roze cocktail aangeboden, wat meteen de toon zette voor een super geslaagd feest.


Binnen in de zaal gingen we voor kleine crodino vaasjes gevuld met wilde bloemen en rozen, afgewisseld met terracotta potjes met basilicum. De menukaartjes stonden op broodplankjes en de namen schreven we met krijtstift op de houten tafels. Omdat Kenneth Charlotte in Amsterdam ten huwelijk vroeg kreeg iedere gast een zakje met bloembolletjes mee naar huis. Om opnieuw wat extra sfeer te creëren voorzagen we lichtslingers aan de balken boven de tafels.


Charlotte en Kenneth, wat was het super leuk om met jullie samen te werken! Wij hebben genoten van het hele parcours dat we samen aflegden. Wij willen jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat we van jullie kregen.


Veel liefs,


Julie en Tom
145 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon