The One In Winter Wonderland...


Locatie - http://walburg.be/nl/

Foto's - http://www.misterflash.be/

Bloemen - Hof Ter KlaverenNatalie en Thomas - Oh wat waren we gelukkig toen deze bruid om sneeuw vroeg op haar trouwdag, vooral Eva was niet te houden. Ik ken niemand met zo'n grote passie voor kerstdecoratie (en kerstmuziek), aan winterse inspiratie hadden we geen tekort.


Om niet te veel in de kerstsfeer op te gaan kozen we er resoluut voor om enkel met wit en groen te werken. Een bijkomend thema dat dit koppeltje naar voor schoof was licht, de leidraad in hun huwelijksviering die uiteindelijk de hele dag zou domineren. Want, zoals de foto's voor zich spreken, wij hebben voor heel veel licht gezorgd.


In al ons enthousiasme investeerden we in 120 stolpen waarin we dubbel zoveel led lichtjes staken. In de kerk werden ze op het altaar geplaatst en tijdens het diner zorgden ze samen met pakketjes eucalyptus en dennenappels voor de meest gezellige sfeer.


Naast de aankleding van de kerk, de receptie en het avondfeest mochten we voor Natalie en Thomas ook hun drukwerk verzorgen. We ontwierpen voor hen een leuk logo in thema: een gewei met daaronder de slogan 'The Hunt Is Over'. Deze ludieke knipoog bracht ons meteen tot het ontwerp van de photobooth, een vintage portret van een hert en zijn hinde waar de gasten bij het binnenkomen even mee mochten poseren. Als gastencadeautje voorzagen we een linnen zakje met alle ingrediënten voor de perfecte hot cocoa (inclusief mini marshmallows).


En toen die sneeuw nog... Omdat Natalie dit zo graag wou op de dag van haar huwelijk waren we op het lumineuze idee gekomen om met valse sneeuw te werken in plaats van rijst. Bij het verlaten van de kerk stond de voltallige suite hen op te wachten met de goedgevulde snow cones en wat er volgde hadden we nooit verwacht. De vlokjes wogen zwaarder dan we ingeschat hadden en de hele inhoud kwam daardoor recht in het gezicht van het bruidspaar terecht. In hun ogen, oren, neus en mond, tot zelfs in het decolleté van de bruid. Het spul zat echt overal en het bleef dan nog eens goed plakken...


Natalie en Thomas, het was werkelijk met de allerbeste bedoelingen, maar bij deze nogmaals onze excuses. Wij zullen in de toekomst nooit meer voor weergoden spelen. En die echte sneeuw, die hebben jullie uiteindelijk een half uurtje later toch nog gekregen.


Bedankt dat we deel mochten uitmaken van jullie mooie verhaal!


Julie & Eva

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon