The One In The Warehouse


Locatie - http://mathiascharlotte.wixsite.com/home

Foto's - https://tomleuntjensphotography.be/

Bloemen - Hof Ter KlaverenFemke en Stijn - Alleen maar happiness als ik terugdenk aan het huwelijk van Femke en Stijn. Ze hadden maar één uitgesproken wens toen we voor het eerst langs gingen en dat was dat hun dag moest knallen. We hebben met hen 18 maanden samengewerkt EN uitgekeken naar hun huwelijksfeest en moeten eerlijk toegeven dat we na oplevering even in een zwart gat vielen. De slagzin van dit event was: 'Today, I have loved you for 6016 days'. Want, na 15 jaar samen vroeg Stijn zijn Femke heel onverwachts ten huwelijk, voor ons de rode draad doorheen hun mooiste dag.


Voor Femke mocht het allemaal heel fijn en eenvoudig blijven, voor Stijn moest er de nodige dosis humor in zitten. Dus, creëerden we voor hen de perfecte mix. Ze kozen voor de Filatuur als feestlocatie en eigenlijk is het zo dat we met hen in contact kwamen (Langs deze weg, een dikke merci Charlotte!). De Filatuur is een eventspace in Aalst die je casco kan huren, een ware droom voor iedere stylist, want werkelijk alles kunnen we op deze manier bepalen. Het is een pand met een industrieel karakter en dat hebben we ook wat doorgetrokken in de aankleding.


We kozen voor houten en metalen meubilair dat perfect aanleunde bij het karakter van de zalen. De receptieruimte werd voorzien van hoge tafeltjes met barstoelen en een toog in een halve cirkel. Met de bomen van Faek, heel veel kaarsjes en vazen met fijne bloemetjes brachten we wat zachtheid en kleur.


In de zaal waar het diner en het dansfeest doorging werkten we met zwarte metalen stoelen die in mooi contrast stonden met het witte tafellinnen. Opnieuw heel veel kaarsjes, heel veel lichtjes (zowel hangend boven de tafels als aan de wand) en flesjes gevuld met dezelfde bloemetjes als in het bruidsboeket en de vazen op de receptietafels. Het was Koen van Hof Ter Klaveren die met het idee van de hopranken naar voor kwam. Zowel in de kerk, als aan het balkon in de feestzaal en op de eretafel werkten we met kransen en guirlandes die vol hingen met hopbelletjes. Daarnaast kozen we samen met Stijn een heel klein bruidsboeket uit voor Femke en bijpassende bloemenkroontjes voor hun dochtertjes en bruidsmeisjes.


Levensgrote kartonnen versies van zichzelf als photoboothprops, een fake tattooshop en anti-katerwater brachten een humoristische noot op het dansfeest. Een gezellige loungehoek moest dan weer vermoeide benen wat rust bieden tussendoor. We kunnen zo nog eventjes verder gaan... Maar, zoals altijd laten we de beelden heel graag voor zich spreken, dus geniet gerust van al dit geluk.


Femke en Stijn, nogmaals een welgemeende dankuwel! Jullie zijn echt de max en het was een waar genoegen om dit samen met jullie te mogen organiseren.


Veel liefs,


De PitoekesFOTO'S CARTE BLANCHE:
530 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon