The One In The Theatre...


Locatie - https://www.feestzaaleldorado.be/

Foto's - http://www.studionunu.com/

Bloemen - Hof Ter KlaverenJudith en Xander - Net voor de feestdagen breng ik jullie graag het verhaal van Judith en Xander. Het is een moment dat me nauw aan het hart ligt. Niet alleen behoort het koppel tot onze dichte vriendenkring, bovendien mocht ik Judith's getuige zijn.


Ze kozen voor een winter wedding in februari, iets meer dan een jaar na hun verloving in december. Het was de mama van de bruid die EL Dorado als trouwlocatie voorstelde, een art deco theater uit 1927, verstopt achter een retro café en nog steeds voorzien van de originele ingang (inclusief houten loket).


De locatie bracht het idee van een vintage wedding met zich mee en aan de gasten werd gevraagd om hun outfit te voorzien van een vleugje fifties. Alles werd ondergedompeld in de old Hollywood glamour van toen. De authenticiteit was hier van groot belang en voor de aankleding lieten we ons daarom inspireren door fotoalbums van onze grootouders en artikels uit oude lifestyle magazines. Vele avonden brachten we door met Judith en haar mama om het hele feest tot in de details uit te werken.


Zo geschiedde dat Judith en Xander (een grote autoliefhebber) met de Lancia Aurelia B20 uit 1954 van zijn vader hun fifties wedding in gang trokken. Nadat de gasten aan het loket hun filmticket (met daarop hun zitplaatsen aan tafel) gekregen hadden, mochten ze plaats nemen op de maan voor de lens van de fotografe (deze foto's zouden later gebruikt worden als bedankkaartje). Tijdens de receptie werden coupes voorzien in plaats van flûtes en bracht de jazzmuziek op de achtergrond de genodigden in de juiste sfeer voor de rest van de avond.


Oude vaasjes en antieke theelichthouders op ronde spiegels kregen centraal op tafel een plaats. Een leuk bijkomend effect was dat de lichtslingers aan het plafond hierdoor een extra dimensie kregen. Er werd uitsluitend gewerkt met grote rode rozen die een mooie match vormden met de donkerrode theatergordijnen. De bonbonnières gevuld met violette snoepjes, de sunlight zeep in de toiletten, de oude reclameposters, ... werkelijk niets werd over het hoofd gezien. Al deze factoren samen waren een instant hit bij jong en oud!


Niet enkel Judith en Xander, maar ook hun ouders hebben samen met ons een heel uniek huwelijksfeest gecreëerd. Ze deinsden er niet voor terug om tot het uiterste te gaan met het gekozen thema, wat hen voor ons een droomklant maakte. Eigenlijk gaven zij ons de allereerste carte blanche.


Julie & Eva
79 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon