The One In The Rooftop Bar PART II


Foto's: https://www.chessbonte.com/

Locatie: http://gaston-gent.be/

Catering: http://www.coeurcatering.be/

Bloemen - Hof Ter KlaverenIneke en Amedeo - Bij de eerste ontmoeting met Ineke en Amedeo, sprongen we al meteen een gat in de lucht toen we hoorden dat ze voor Gaston kozen als eventlocatie. (Het is een super dankbare ruimte om aan te kleden en het volledige team is echt top!) Daarnaast hadden ze nog niet echt veel ideeën maar gaven ze ons wel twee gouden tips mee naar huis, namelijk: er moest en zou een snoepbar aanwezig zijn op het dansfeest (hoe zalig!) en Ineke had heel goed voor ogen welke bloemetjes er zeker in de boeketten aanwezig moesten zijn.


Samen met hen kwamen we tot een heel mooi moodboard, romantisch, maar ook niet te… gewoon heel sfeervol en speels. Ook de bestelling van de bloemen bij Koen van Hof Ter Klaveren liep van een leien dakje, ik denk dat we nog nooit zo snel tot een beslissing gekomen zijn.


En dan is hij daar, iedere keer zo snel, DE DAG. Niet enkele voor onze koppels uniek, maar ook voor ons. De laatste dagen leven we zo mee met de laatste emoties, zorgen en soms ook problemen, dat we stiekem bij de oplevering ook een beetje mee feesten. Dit was hier dus zeker niet anders. Onbeschrijfelijk is het moment waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen.


Het plaatsen van de bloemen en de kaarsen en dan zien dat er een perfecte match is met de glazen, het bestek en de borden, … De servetten (echt stom, maar volledig waar) die iedere keer voor de finishing touch zorgen. Het gastencadeautje, telkens weer zorgvuldig op maat samengesteld en altijd zo benieuwd naar de reacties van de gasten.


Maar niets overtreft de gelukzalige snoeten van het bruidspaar wanneer ze hun zaal volledig afgewerkt zien. Daarvoor blijven we het keer op keer doen. Mensen gelukkig maken, een schonere job is er niet.


Vandaar, langs deze weg nog eens een super dikke merci voor de hele leuke samenwerking Ineke en Amedeo. Wij hebben er van begin tot einde van genoten en ik denk dat de foto’s voor zich spreken, het was onvergetelijk!


Geniet en tot snel,


Julie, Tom en Eva.
128 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon