The One In The Rooftop Bar...


Locatie - http://gaston-gent.be/

Catering - http://www.coeurcatering.be/

Foto's - http://www.luxphotography.be/

Bloemen - Hof Ter Klaveren


Lien en Michael - Hoewel de meeste koppels er voor kiezen in de lente of de zomer te huwen, heeft een trouwfeest in de herfst toch een extra charme. Warmte en gezelligheid staan dan voorop, de weersomstandigheden zijn minder voorspelbaar en de focus verschuift dan vooral naar de aankleding van het interieur. Dit vonden Lien en Michael ook toen ze in het voorjaar met ons contact opnamen.


Al bij onze eerste ontmoeting werd snel duidelijk dat deze grafische ontwerpers een heel helder beeld hadden van hun mooiste dag. De locatie, het trouwkleed en de fotograaf hadden ze al vastgelegd en de uitnodiging stond volledig op punt. Een witte kaart met een foto van een eucalyptus tak en de woorden I'll be on your side forever more, meer hadden we niet nodig om aan de slag te gaan. Dit ontwerp werd voor ons de rode draad in hun verhaal.


Met een toplocatie zoals Gaston Rooftop bar konden we geen beter canvas hebben om van start te gaan. Het ruwe industriële pand stond in schril contrast met de fijne eenvoudige stijl die we voor hen in gedachten hadden. We kozen ervoor om cirkels in verschillende diameters, gemaakt van krulwilg, op te hangen aan het hoge plafond. Op deze manier brachten we extra sfeer boven de tafels, deze werden op zich aangekleed met wit tafellinnen waarop we een loper van stompkaarsen, succulenten en eucalyptus samen stelden. Afwerken deden we met linnen servetten in verschillende groentinten voorzien van het gastencadeau, een terracotta potje met vetplant waarin we ook de naamkaartjes kwijt konden.


Voor de aankleding van de bar en de receptietafels werd er wel geopteerd om de eucalyptus aan te vullen met bloemen en dit in dezelfde tinten als de accessoires van de bruid. Ook de boutonnières, corsages en het bruidsboeket werden op deze manier vorm gegeven. Als finishing touch werden er 50 windlichten over de volledige locatie verspreid.


Hieronder zijn enkele sfeerbeelden van ons werk en de locatie terug te vinden. Ook willen we Pitoe bedanken voor zijn last minute hulp bij het ophangen van de cirkels, bij deze is nogmaals bewezen dat we geen helden zijn op een ladder (wat ons er zeker niet van weerhoudt om in de toekomst nog in de hoogte te werken, Pitoe zal vanaf nu standaard voorzien worden).


En, last but not least... Lien en Michael, bedankt voor de fantastische samenwerking en het vertrouwen dat we van jullie kregen. Het was een plezier om deel te mogen uitmaken van jullie moment!


Julie en Eva

87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon