The One In The Old Paintfactory


Locatie - http://www.blancfixe.be/zaal.html

Fotograaf - https://www.blueribbonstudio.be/

Catering - http://www.coeurcatering.be/

Bloemen - Hof Ter KlaverenS en K - Begin juni 2017, onder een stralende zon en omringd door hun dichte familie en beste vrienden gaven S en K elkaar hun ja-woord in de tuin van Blanc Fixe. Achter het oude fabrieksgebouwtje gaat een prachtig en intiem stukje groen schuil. De open plek tussen de bomen was ideaal voor de vormgeving van hun ceremonie. Witte banken, gipskruid en rozenblaadjes ter vervanging van de klassieke rijst zorgden voor een extra romantische toets. Achter het zitbankje van het bruidskoppel hingen we linten in de bomen die voor een speelse en kleurrijke toets zorgden.


De witte ballonnen aan de zitbanken stonden symbool voor familieleden en vrienden die er niet meer bij konden zijn en na de ceremonie werden deze allen gelijktijdig losgelaten, wat voor een heel innig moment zorgde. Nadien vond de receptie plaats op de binnenkoer van het oude fabriekspand waar we werkten met heel veel witte accenten en op iedere tafel een vaas gezet werd bestaande uit een fris lenteboeket.


Voor de aankleding van de zaal kozen we er samen met S en K voor om dezelfde frisse en natuurlijke toetsen door te trekken. Drie reuze guirlandes met eucalyptus en anjers sierden de vide net boven de dansvloer en zorgden voor extra kleur en sfeer op het eerste verdiep waar het diner plaats vond. De tropische temperaturen van die dag zorgden er voor dat de geur van de eucalyptus in vol ornaat vrij kwam en de hele zaal gevuld werd met zijn heerlijke parfum.


Omdat de newlyweds daags na hun feest op huwelijksreis vertrokken werden de bloemen voor op de tafels voorzien als gastencadeautje, kleine flesjes gevuld met lentebloemen en een naamkaartje rond de hals werden centraal op de tafels gezet. Daarnaast kreeg iedere gast ook een blanco houten blokje voorgeschoteld, met als bedoeling er een leuke anekdote op te schrijven. Later op de avond, tijdens het dansfeest, bouwden alle gasten samen de coolste jengatoren ooit, vol mooie herinneringen. Door het zwoele weer kon iedereen nog een hele avond lang nagenieten op de binnenkoer.


Liefste S en K, het was ons een waar genoegen om samen met jullie deze dag te mogen creëren. We hebben vanop de eerste rij mee genoten van alle liefde en vriendschap waarin jullie gehuld waren. We zijn heel trots op het resultaat en zullen altijd met heel veel nostalgie terugblikken op 2 juni 2017.


Veel liefs,


Julie en Eva95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon