The One In The Greenhouse


Locatie - http://verbekefoundation.com/

Catering - https://www.foodandpassion.be/

Foto's - http://www.studionunu.com/

Bloemen - Hof Ter KlaverenAnouk en Mathias - Eind deze maand zijn ze twee jaar getrouwd en daarom blikken we met veel plezier terug op hun mooiste dag. Langs deze weg alvast een zalige huwelijksverjaardag gewenst vanwege team carte blanche!


Voor Anouk en Mathias mochten we zowel de uitnodiging ontwerpen als de feestlocatie aankleden. Voor ons is dit altijd een pluspunt omdat we dan de kans krijgen om onze sfeer van begin tot einde door te trekken.


Als locatie voor hun huwelijksfeest kozen ze voor de Verbeke Foundation, een museum in het Oost-Vlaamse Kemzeke waar een moderne en hedendaagse kunstcollectie wordt tentoongesteld. Een locatie met heel veel verschillende indrukken en sferen en heel veel verschillende materialen. Zowel de receptie als het avondfeest zou plaatsvinden in de serre, waar naast een vliegtuig ook een giraf staat en eigenlijk al niet veel aankleding meer nodig was.


Dus kozen we ervoor om te knallen met de aankleding van de tafels. Papieren zakjes gevuld met veldbloemetjes alsof ze vers geplukt uit het veld kwamen werden in clusters bij elkaar gezet, aangevuld met honderden kaarsjes en een eenvoudig menukaartje. Broodzakjes werden in dezelfde stijl voorzien en toegevoegd aan de clusters.


De seating chart bestond uit oude polaroidfoto's van de gasten (net zoals de naamkaartjes) die we bij het binnenkomen van de serre bevestigd hadden. Oude herinneringen van het koppel met hun vrienden en familie kregen op deze manier een mooi plaatsje op hun feest. Daarnaast vormden we van de ingang tot aan de serre (je moet even het museum door) een gangpad met windlichten om het 's avonds wat duidelijker te maken voor de gasten. Als gastencadeautje kreeg iedereen bij het buitengaan een reuze chocolate chip cookie mee naar huis (de lievelingskoekjes van het koppel).


Beste Anouk en Mathias, bedankt voor deze prachtige opportuniteit die we van jullie kregen. Wij hadden toen nog geen referenties om jullie over de streep te trekken en toch gingen jullie met ons in zee. Tot op de dag van vandaag worden we nog steeds aangesproken over de aankleding van jullie huwelijk. De foto van de zaal met zicht op het vliegtuig en de giraf kan niet meer losgekoppeld worden aan onze naam. Zo blij dat we een onderdeel van jullie mooiste dag mochten zijn!


Veel liefs,


Julie en Eva


163 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon