The One In The Barn


Locatie - https://www.censederigaux.be/

Foto's - https://www.tinicleemputfotografie.com/

Bloemen - Hof Ter KlaverenLotte en Jens - Passie en vuur, voetbal en een zalig gevoel voor humor... Zo gaan Lotte en Jens ons voor eeuwig bijblijven. Passie en vuur, omdat het niet alleen snikheet was op hun trouwdag, maar ook omdat ze de hele voorbereiding van hun huwelijk met heel veel pit aangepakt hebben. Ze wisten heel goed waar ze naartoe wilden, ze wisten ook heel duidelijk wat ze niet wilden en het heeft voor ons niet lang geduurd of we waren volledig mee met hun enthousiasme.


Voetbal, omdat de legendarische match van de rode duivels tegen Brazilië plaats vond tijdens hun receptie en hun overwinning de sfeer (die al heel erg goed zat) in nog meer extase bracht...


...en dat goed gevoel voor humor, dat werd in alles doorgetrokken. Van de tafelnamen (Pokémon namen) tot de hilarische teksten van vrienden tijdens de ceremonie en de heerlijke dansjes die de gasten (onvoorbereid) naar boven haalden bij het afroepen van de tafels. Het was genieten van begin tot eind.


Dit alles vond plaats in het boho-kader waar ze beide enorm van droomden. Een ceremonie onder de bomen in de tuin van de feestlocatie, de recepties op de binnenkoer van de vierkantshoeve en het avondfeest in de mooie gerenoveerde schuur. Heel veel kleurrijke wilde bloemetjes werden in flesje opgehangen in de bomen, aan de hekken en aan het open stalletje op de binnenkoer.


Binnen, op de tafels voorzagen we boomstammen vol stompkaarsjes en opnieuw heel veel vaasjes gevuld met de kleurrijke bloemetjes. De vier lusters aan het plafond werden vol gehangen met droogboeketjes. Voor de naamkaartje vouwden we 180 origamihartjes, in ieder hartje zat een vraag over het koppel en tijdens het diner konden de gasten deze open plooien en invullen. Als gastencadeautje kreeg iedereen een zakje mee naar huis gevuld met zaadjes van dezelfde wilde bloemen als diegene die we als decoratie gebruikten.


Eigenlijk, kunnen we nog een hele tijd verder babbelen over dit huwelijk, maar we denken dat de beelden voor zich zullen spreken...


Lotte en Jens, nogmaals super bedankt dat we jullie mooiste dag mochten delen, voor eeuwig en altijd in ons geheugen gegrift als Team Mollies!


Veel liefs en enjoy,


Julie, Eva en Tom
194 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon