The One At The Seaside


Foto's - http://www.luxphotography.be/

Locatie + Catering - https://www.knokkeout.com/

Bloemen - Hof Ter KlaverenE+D - Het is al een tijdje geleden dat ik iets achterliet op onze blog. Het is op verschillende vlakken eventjes heel overweldigend geweest en ik moet toegeven dat het me een beetje aan inspiratie ontbrak, zowel om te ontwerpen als om te schrijven. Nu, na wat afstand genomen te hebben en na het doorbladeren van de foto's die ik nog moet tonen aan jullie, komt de goesting weer helemaal terug. Vandaag vertel ik jullie dus heel graag meer over de mooiste dag van Elise en Didier.


Kristalblauw water, ongerepte natuur, hippe beachbars en charmante dorpjes overgoten met een hippievibe, daar vroeg Didier zijn Elise ten huwelijk. Voor ons te mooi om niet als thema te gebruiken bij de aankleding van hun huwelijk. Ook hun reeds gekozen feestlocatie leende er zich heel goed toe om deze bohosfeer naar België te brengen.


Het kerkelijk huwelijk ging door in Damme, een pittoresk plaatsje met een prachtige kerk die we met heel veel kaarsen, olijftakken en mediterraanse bloemen aankleedden. Aan het portaal van de kerk hadden we 2 grote vazen gezet die gevuld waren met een mega boeket. Van de receptieruimte maakten we een loungebar. Vazen in verschillende blauwe tinten gevuld met wilde bloemetjes, zetels vol bohemian style kussentjes, cactussen in rieten manden, opnieuw heel veel kaarsjes en guirlandes vol tassels tussen de bomen.


Voor het diner voorzagen we lange tafels met heel veel vaasjes en heel veel kaarsjes voor de gasten. De eretafel werd versierd met een guirlande van olijftakken. Diezelfde guirlandes hingen we ook op boven de tafels met daartussen enkele armaturen van DARK om het geheel af te maken. Op de dansvloer lieten we de manden met cactussen terugkomen en op de tafels stonden grote koperen schotels gevuld met kaarsen.


Omdat voor ons steeds het volledige plaatje moet kloppen, voorzagen we alle mannen in de suite van boutonnières bestaande uit olijftakjes en waxbloemen. Elise had in haar haar een bloemenkam van waxbloemen, een perfecte match met haar bruidsboeket. De bruidsmeisjes, inclusief Babette (het hondje van Elise) kregen een hele fijne bloemenkroon aangemeten.

Ok, genoeg verteld... Nu mogen de beelden voor zich spreken... Het zijn er heel veel en hopelijk genieten jullie er net zo van als ik :-).


Didier en Elise, nogmaals een super dikke dankjewel, jullie zijn onvergetelijk en we zijn zo trots dat we dit pareltje hebben mogen afleveren!


Heel veel liefs,


JulieFOTO'S CARTE BLANCHE:
261 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon