Small and Cosy Winter Wedding


Locatie - privé

Catering - http://www.bouffette.be/

Foto's - carte blanche

Bloemen - Hof Ter KlaverenJ&D - Dit koppeltje droomde van een intiem diner met familie en dichte vrienden om hun huwelijk te vieren. Dit wilden ze dan ook het liefste thuis, in hun eigen tuin en in hartje winter.


Tussen de met kerstlichtjes ingepakte bomen werd een ruime tent geplaatst. Voor het eerste deel van de dag werd een lange tafel voorzien die aangekleed werd met Helleborus (kerstrozen). Deze verpakten we nonchalant in wit papier voor een speelse toets. Windlichten met stompkaarsen op de tafel en een guirlande van ledlichtjes boven de tafel zorgden voor een gezellige en warme gloed.


Na het diner bouwden we het interieur van de tent om naar een receptie met een mogelijkheid om te dansen. De tafels verschoven we naar de zijkant en werden gevuld met een rijkelijk buffet dat tot in de puntjes verzorgd werd door Bouffette. Ook de vintage borden en glazen kwamen uit hun mooie assortiment verhuurservies.


Buiten werd het wandelpad naar de tent verlicht met lantaarns en net voor het binnenkomen stond een vuurschaal waar later op de avond het bruidspaar en hun gasten marshmallows konden roosteren.


's Avonds, wanneer iedereen gezellig in de warme tent zat en ik foto's aan het nemen was van ons werk kon ik niet anders dan genieten. Het knisperende hout in de vuurschaal, de honderden kleine lichtjes die samen net genoeg licht gaven, de intieme samenhorigheid van de familie... Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. En dan, op zo'n momenten, ben ik heel eventjes het allergelukkigste meisje op deze wereld. Want, wat is er mooier dan een onderdeel te mogen zijn van zoveel mooie verhalen!


Julie & Eva83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon