Histoires Dinatoires


Locatie - http://th4th.com/en

Foto's - carte blanche

Bloemen - carte blanchePEARL - Met de eerste blogpost van 2019 willen we al meteen aantonen dat je niet enkel voor een huwelijksfeest bij ons terecht kan. Ook kleinere feesten, in beperkte kring op eender welke locatie nemen we graag aan. Ze zijn ietsje overzichtelijker en bieden ons de mogelijkheid om gedetailleerder te werk te gaan.


Voor G&B mochten we de aankleding van hun 30ste huwelijksverjaardag doen in restaurant "tafelrond" te Leuven. Het moest een avond worden vol mooie verhalen (uitgewerkt door het meer dan fantastische team van Stories By Mabel), goeie muziek (de muzikanten van Just Jazz Collectief kregen zelfs de andere hotelgasten aan het dansen), lekker eten en bijpassende wijnen en dit in een knap decor. Van Lieke kreeg ik hele duidelijke keywords door waarmee we aan de slag konden voor de vormgeving.


Er werd een seating chart voorzien met tafelnamen zodat iedereen achteraf snel zijn plekje aan tafel kon vinden. Op een ruw houten bord voorzag ik messing nageltjes waaraan de ronde kaartjes (tafelrond ;-) ) gehangen werden. Hetzelfde naamkaartje kon dan later samen met het menu teruggevonden worden op iedere servet. De overige decoratie hielden we heel sober. Op de marmeren receptietafels buiten werden vazen met donkerrode dahlia's geplaatst en theelichtjes in messing kaarsenhouders. Iedere tafel werd ook voorzien van een kaartje met de verschillende hapjes, voorgerechten en wijnen.


Op de tafels waar het hoofdgerecht en het dessert geserveerd werden, werkten we met de prachtige elegante kaarsen en kaarsvoetjes van Ester & Erik, een perfecte combinatie met het authentieke en stijlvolle interieur van "Tafelrond". Het geheel vulden we aan met fijne vaasjes voorzien van wilde bloemen in donkerrode en paarse tinten met accenten van groen en geel. Een aantal gasten bleven overnachten op de locatie en voor hen hadden we nog een kleine verrassing in petto. Op ieder hoofdkussen werd een linnen zakje gelegd met een gedicht op. In dit zakje zat een heerlijke pillowspray (https://www.marie-stella-maris.com/nl/linnenwater/pillow-spray/) om hun verblijf nog aangenamer te maken.


Zoals altijd laten we de foto's weer graag voor zich spreken en bedanken we G&B voor de aangename samenwerking.


Kleinere events vragen net iets minder voorbereidingswerk waardoor we voor komende zomer nog enkele plaatsjes vrij hebben, neem gerust contact met ons op als je graag wat meer info wenst over onze manier van werken.


Enjoy en tot snel!


Julie en Tom188 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon