Everyday Heroines


Locatie - https://www.vandevelde.eu/nl

Foto's - https://www.beelderig.com/ en carte blanche

Bloemen - carte blancheMarie Jo - Op een zonnige woensdag in september mocht ik het Everyday Heroines event van Marie Jo en Roularta aankleden. Een dag die volledig in teken stond van Women Empowering Women met als afsluiter de prijsuitreiking voor vrouw van het jaar. Verschillende workshops doorheen de dag aangevuld met een welkomstdrankje, een koffiebreak en nadien een zelfgemaakte Sardijnse maaltijd vormden de dagplanning. In de maanden die vooraf gingen selecteerden MJ en R negen vrouwen in drie verschillende categorieën, de drie winnaressen werden dan door de lezers van Weekend Knack gekozen. Met een motivatiebrief aan de redactie kon je je inschrijven om samen met deze negen genomineerden deel te nemen aan het event.


Een fittingssessie, het maken van een reuze dahliaboeket, een kaasworkshop, zelf pasta draaien en een rondleiding doorheen het bedrijf. Heel wat momenten dus om contacten te leggen met een verzameling van interessante vrouwen. De aftrap gaven we met een mocktail van https://www.themocktailclub.com/ in de mooie binnentuin van Van De Velde. Nadien gingen de eerste workshops van start. In de fotoreeks hieronder kan je mooi de sfeer opsnuiven van alles wat er die dag te beleven viel.


Voor de aankleding van dit alles ging ik te werk met elementen die een mooi geheel vormden met het gebouw. Statafels met messing voetjes en een marmeren blad, witte industriële stoelen, witte tafelnappen en warme beige servetten. Lange smalle tafels voorzag ik van een tafelloper in olijftakken (vol met mini-olijfjes) ter plaatse gemaakt met daartussen de elegante kaarsen van Ester & Erik. Witte borden met een gouden randje en bijpassend gouden bestek.

Kortom, het was de bedoeling dat je je toch even in Sardinië waande.


We zijn heel trots op het mooie resultaat dat we creëerden, de zachte vrouwelijke sfeer die er heerste paste voor ons perfect bij de sfeer van Marie Jo. Het leuke aan de hele dag was dat we 100% carte blanche mochten zijn. Bij deze aan alle dames van Roularta en Marie Jo, een dikke dankjewel voor de leuke samenwerking.


Geniet van de foto's en veel liefs,


Julie en Tom


WORKSHOP REUZE BOEKETTEN : https://www.grondsmaak.be/

KAAS TASTING : Inge Schoonvliet

WORKSHOP SARDIJNS KOKEN : https://margerita.be/


285 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon