Dinner under the stars


Locatie - Privé

Foto's - carte blancheJulie - Met Valentijn in het vooruitzicht leggen we graag even de focus op enkele romantische tafels. Vaak heb je echt niet veel nodig om een intieme sfeer te creëren. Met de juiste verlichting en kaarsen kom je al heel ver.


Throwback naar dit verjaardagsfeestje op een warme augustusavond twee jaar geleden. Omdat er op de locatie geen verlichting voorzien was, gingen we zelf op zoek naar een creatieve oplossing. Met betonijzers en touw creëerden we een frame waar we onze led lichtjes konden tussen spannen. Centraal op de tafel vormden we een loper van verschillende flesjes waarin we enerzijds kaarsen en anderzijds een mix van rozen, eucalyptus en gipskruid staken.


Glazen, servies en bestek werden voorzien door de klant. Maar in combinatie met de kleur van de kaarsen en de bloemen voegden we lichtblauwe tafellopers en servetten toe om het geheel af te werken. Het mooie tuinmeubilair en de windlichten van de klant waren voor ons een knap pluspunt.


Zoals je kan zien heb je echt geen dure decoratie nodig om het juiste effect te bekomen. Deze flesjes spaarden we gewoon zelf samen door veel wijn, melk en tonic te drinken (ook onze families en vrienden werden met deze taak opgezadeld #sorrynotsorry 😜). Ook lege conserven, die je met een likje verf weer leven inblaast, kunnen je tafel wat extra karakter geven.

(zie B&J : https://carteblancheje.wixsite.com/carteblancheblog/blog/the-one-with-the-picnic)


Zowel Eva als ik hebben de gewoonte om onze tafels thuis geregeld een tikkeltje extra te geven. Vooral in het weekend, wanneer we geen event aankleden, kunnen we het niet laten om het mooie servies en de leuke glazen boven te halen. Dan dineren we extra lang (vaak met heel wat comfortfood), blijven de smartphones achterwege en keuvelen we een hele avond door.


Haal die kerstlichtjes dus maar terug boven en maak van deze donkere en grauwe februari-avonden jullie eigenste lichtfestival en geniet met jullie geliefden van deze gezellige tafelmomenten.


Liefs,

Julie & Eva


53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon