Blue Valentine


Locatie - Privé

Foto's - Céline De GussemThe Lonely Hearts Club - It's that time of year again... Wanneer geliefden elkaar in de bloemetjes zetten en vrijgezellen even vergeten worden. Omdat Valentijn voor ons dit jaar net even anders mocht zijn, organiseerden we onze allereerste Lonely Hearts Club. Een dinertje met onze (vrijgezelle) vrienden op een toplocatie en voorzien van heel wat comfortfood.


Misschien ligt het aan het feit dat we zelf geen romantische zielen zijn, maar meestal zijn we geneigd om deze dag over te slaan. Ware het niet dat je bijna blind moet zijn om niet geconfronteerd te worden met de overdosis aan rood en hartjes. Dus kozen we ervoor om het nuttige aan het aangename te koppelen en er een gezellige avond van te maken.


Kaarsen op de trap en op de tafels, kaarsen hangend aan het plafond, stompkaarsen, theelichtjes, lange kaarsen, ... Noem maar op, we zijn voor een overdosis gegaan, in onze ogen is er werkelijk niets dat voor zoveel sfeer zorgt. De koele blauwe tinten van het tafellinnen en het servies vormden een mooi evenwicht met de koperen schotels en theelichthoudertjes. Het vintage bestek en de vintage glazen zorgden dan weer voor wat extra karakter.


We hingen een guirlande van eucalyptus boven de tafel en fleurden de tafelloper op met tuinrozen en leucospermum. Om meer eenheid te brengen in de mix aan stoelen werden sommige bekleed met een (fake) konijnenvachtje. Als kers op de taart staken we het haardvuur aan met snoeiafval van de lavendel uit onze tuin en de overschot aan eucalyptus waardoor de hele ruimte zich vulde met heerlijke geuren. En onze buiken, die werden gevuld met de heerlijk gerechtjes die door elk van onze gasten meegebracht werd (dankjewel lieverds).


Tafels decoreren, dat doen wij graag (daar mag je ons zelfs voor wakker maken). Eten, dat doen we misschien nog liever (daar mag je ons trouwens ook altijd voor wakker maken). Tijd doorbrengen met onze chosen family, daar kan niets tegen op... Vanaf nu vieren we Valentijn ieder jaar op deze manier!


Lots Of Love,


Julie & Eva
42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©carte blanche by Atelier Atmosfeer:

Eugeen Bosteelsstraat 40, 9300 Aalst

Oost-Vlaanderen, België

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon